Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ημερίδα για τους Συντονιστές Έργων του Προγράμματος «Ορίζοντας 2020»

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώνει την διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για τους Συντονιστές Έργων που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ορίζοντας 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2017, μεταξύ 9:30 π.μ. και 5 μ.μ., στις Βρυξέλλες. 

Η ημερίδα έχει ως στόχο να ενημερώσει τους Συντονιστές για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ετοιμασίας του Συμβολαίου και των αναφορών προόδου.

Για την εγγραφή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ως εκ τούτου καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το συντομότερο δυνατό στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/digital-single-market/events/cf/coordinators-day-amendments-and-reports/register.cfm.

Η ημερήσια διάταξη είναι διαθέσιμη εδώ. Η ημερίδα θα μεταδοθεί επίσης μέσω διαδικτύου. Δεν υπάρχει υποχρέωση εγγραφής για την παρακολούθηση της ημερίδας μέσω διαδικτύου.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση contact [email protected] ή με τo Helpdesk Ορίζοντα 2020 (τηλ: 22205050 email: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα