Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΚΠ URBAN EUROPE

Η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού - ΠΚΠ (Joint Programming Initiative - JPI) Urban Europe, έχει κυκλοφορήσει το Ενημερωτικό της Δελτίο για το μήνα Οκτώβριο 2017, το οποίο είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά εδώ.

Το Ενημερωτικό Δελτίο του Οκτωβρίου 2017 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκτενή αναφορά στην εισδοχή στο JPI Urban Europe της Λετονίας, ως πλήρες μέλος. Επίσης, περιλαμβάνονται πληροφορίες για την νέα Πρόσκληση της Πρωτοβουλίας, υπό τον τίτλο “Making Cities Work”, αποτελέσματα χρηματοδοτούμενων έργων και βίντεο από το συνέδριο της Πρωτοβουλίας για το 2017.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 12 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Νορβηγία, Ολλανδία, Σουηδία και Φιλανδία. Η Ισπανία, Λετονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και η Τουρκία συμμετέχουν ως παρατηρητές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λειτουργό του ΙΠΕ κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, τηλ: 22205036 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα