Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Δυνατότητα υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «LEaDing Fellows Postdoc»

To Πρόγραμμα «LEaDing Fellows Postdoc» έχε πρόσφατα ανακοινώσει τη δυνατότητα υποβολής Πρότασης από ερευνητές στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ερευνητές (ανεξαρτήτου υπηκοότητας) οι οποίοι έχουν αποκτήσει πρόσφατα τον Διδακτορικό τους τίτλο και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία διάρκειας δύο χρόνων στην Ολλανδία σε ερευνητικό πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούνται οι ακόλουθοι Οργανισμοί: Leiden UniversityLeiden University Medical CentreErasmus University RotterdamErasmus Medical Centre και Delft University of Technology. Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «COFUND -Marie Sklowdoska Curie Actions» του Ορίζοντα 2020 για Έρευνα και Καινοτομία της ΕΕ.

Η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων έχει ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου 2017 με καταληκτική ημερομηνία στις 10 Ιανουαρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα EURAXESS https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/256229 και στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://www.leadingfellows.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τo αρμόδιo ΕΣΕ της Κύπρου, κα Γεωργία Κλεάνθους (email: [email protected], τηλ: 22205053).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα