Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Save the Date - Horizon 2020 - Cyprus National Event

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020», το Πρόγραμμα Πλαίσιο για Έρευνα και Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014-2020, διοργανώνει Εκδήλωση με τίτλο:
 
«HORIZON 2020 Cyprus National Event: Work Programmes 2018 -2020 and Towards FP9»
 
Χώρος και Χρόνος:

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, στις 16 Ιανουαρίου 2018.
 
Περιεχόμενο:
Η Eκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορά στην αποτίμηση της μέχρι στιγμής υλοποίησης του Προγράμματος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» και της συμμετοχής της Κύπρου σε αυτό. Επίσης, θα συζητηθούν οι τρέχουσες διεργασίες και κύριες συζητήσεις που γίνονται για τη δομή και το περιεχόμενο του επόμενου Προγράμματος Πλαισίου της ΕΕ. Δέκα παράλληλα εργαστήρια, σε δύο φάσεις, θα αποτελούν τη δεύτερη ενότητα. Στο πλαίσιο αυτής θα παρουσιαστούν τα Προγράμματα Εργασίας 2018-2020, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 30 δις ευρώ. Η τρίτη ενότητα θα περιλαμβάνει τέσσερα εργαστήρια με πρακτικές συμβουλές για τη συμμετοχή και υποβολή πετυχημένων προτάσεων και τη χρήση ηλεκτρονικών εργαλείων. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες στην Εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ΕΕ, τα Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) και το Enterprise Europe Network (EEN) Cyprus.

Ομιλητές:
Διακεκριμένοι διεθνείς εμπειρογνώμονες με εξειδίκευση σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, αρμόδια στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ), Εκπρόσωποι της Κύπρου στις Επιτροπές του «ΟΡΙΖΟΝΤΑ 2020» και στελέχη του EEN Cyprus.
 
Συμμετοχή:
Η συμμετοχή στην Εκδήλωση είναι χωρίς χρέωση.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα