Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Παράταση - Υποβολή Προτάσεων της Διεθνικής Πρόσκλησης του IC4WATER

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι, λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στο σύστημα κεντρικής υποβολής προτάσεων (pre-proposal stage) της Διεθνικής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Δικτύου IC4WATER (P2P/WATER/1017) της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού «Water Challenges for a Changing World» με θέμα «Water Resources Management in Support of the United Nations Sustainable Development Goals (UN SDGs)», η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προτάσεων μετατίθεται σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων (pre-proposal) σε κεντρικό επίπεδο στο Water JPI θα ανακοινωθεί σύντομα στην κεντρική Ιστοσελίδα του Δικτύου IC4WATER.

Αντίστοιχα, νέα καταληκτική ημερομηνία θα οριστεί και για την υποβολή των προτάσεων σε εθνικό επίπεδο στο ΙΠΕ (IRIS), η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος.

Για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ κα Μάρσια Τριλλίδου (+357 22205000, 22205071,  [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα