Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Πρόσκληση Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων για το Βραβείο «Louis-Jeantet Prize for Μedicine» 2019

Το Ίδρυμα Louis-Jeantet έχει πρόσφατα ανακοινώσει πρόσκληση προς προσωπικότητες ή φορείς (πανεπιστήμια ή χρηματοδοτικούς φορείς) από τον χώρο της επιστήμης προκειμένου να υποδείξουν υποψηφιότητες για το Βραβείο Louis-Jeantet 2019 στον τομέα της Ιατρικής.

Τα άτομα, τα οποία θα προτείνουν υποψήφιους, δεν θα πρέπει να έχουν οικογενειακούς δεσμούς με τους προτεινόμενους υποψήφιους και θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερη γνώση της επιστημονικής τους εργασίας τους. Οι προτεινόμενοι, οι οποίοι πρέπει να δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκή χώρα μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, δεν θα πρέπει να ενημερωθούν για την υπόδειξη της υποψηφιότητάς τους.

Η προθεσμία για την υπόδειξη των υποψηφιοτήτων είναι η 19η Φεβρουαρίου 2018.

Το Βραβείο Louis-Jeantet, απονέμεται κάθε χρόνο από το 1986 σε έμπειρους ερευνητές που έχουν διακριθεί στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας στην Ευρώπη. Ο σκοπός των βραβείων είναι η ενθάρρυνση των νικητών να συνεχίσουν την ερευνητική τους εργασία σε θεμελιώδους σημασίας θέματα της βασικής και κλινικής ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το Βραβείο καθώς και για τη διαδικασία και τα έντυπα υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.jeantet.ch/.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα