Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Διαγωνισμός για Νέους Επαγγελματίες και Φοιτητές της Μηχανικής

Το κυπριακό δίκτυο του Ινστιτούτου Μηχανικής και Τεχνολογίας έχει ανακοινώσει τον ετήσιο παγκόσμιο Διαγωνισμό του για νέους επαγγελματίες και φοιτητές της μηχανικής, ο οποίος έχει στόχο να βοηθήσει του ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην παρουσίαση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μεταξύ 18-30 ετών και ο Διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε μέλη του όσο και σε μη μέλη του Ινστιτούτου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν σε χρόνο δέκα λεπτών ένα συναφές με τη μηχανική ή την τεχνολογία θέμα και να λάβουν μέρος στο μέρος των ερωτήσεων και απαντήσεων που ακολουθεί.

Στους νικητές θα απονεμηθούν βραβεία ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ετοιμάσουν μια σύντομη περίληψη (1 σελίδα Α4 το μέγιστο) στην οποία θα περιγράφεται το προτεινόμενο αντικείμενο της εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή δήλωσης συμμετοχής είναι η 9η Απριλίου 2018. Ο τελικός του διαγωνισμού του πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το διαγωνισμό στον σύνδεσμο http://conferences.theiet.org/patw/ και για τυχόν διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Άλκη Σπύρου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα