Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Εβδομάδα Έρευνας και Καινοτομίας 2018

Tο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι προτίθεται να διοργανώσει Εβδομάδα Έρευνας και Καινοτομίας στις 20-27 Μαΐου 2018. Ο θεσμός έχει ως στόχο την προώθηση της ερευνητικής και καινοτομικής κουλτούρας και την εξοικείωση του κοινού με την έρευνα, την καινοτομία και την επιστήμη. Το πρόγραμμα της Εβδομάδας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επιστημονικά καφενεία, προβολές ταινιών σε κινηματογράφο και τηλεόραση, αθλητικές δραστηριότητες, διαλέξεις σε σχολεία, εργαστήρια συγγραφής προτάσεων, επίσκεψη σε ενάλιο αρχαιολογικό χώρο, διαγωνισμό φωτογραφίας κλπ.

Δεδομένων των πιο πάνω, το ΙΠΕ καλεί όσους ενδιαφέρονται να διοργανώσουν κάποια εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας, να συμπληρώσουν τα ακόλουθα στοιχεία και να τα αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) το αργότερο μέχρι τις 20 Απριλίου 2018:

  • Τίτλος Εκδήλωσης
  • Σύντομη Περιγραφή Περιεχομένου
  • Ημερομηνία και χώρος διεξαγωγής
  • Κοινό (target group)
  • Αναμενόμενος αντίκτυπος

Οι εκδηλώσεις που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της Εβδομάδας, θα έχουν την στήριξη του Ιδρύματος σε θέματα προβολής και θα πλαισιωθούν από ενιαίο γραφιστικό σχεδιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Γεωργία Κλεάνθους στο τηλέφωνο: 22205053 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα