Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφιοτήτων για τα «BBVA Foundation Frontiers of Knowledge Awards 2018»

Το Ίδρυμα BBVA σε συνεργασία με το Spanish National Research Council (CSIC) προσκαλεί φορείς να υποδείξουν υποψηφιότητες για τα βραβεία «BBVA Foundation Frontiers of Knowledge Awards 2018». Τα βραβεία «BBVA Foundation Frontiers of Knowledge Awards», που ανακοινώνονται για 11η χρονιά, έχουν στόχο την αναγνώριση και την ενθάρρυνση της έρευνας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας παγκοσμίου επιπέδου, επιβραβεύοντας καινοτομίες σε μια σειρά επιστημονικών και τεχνολογικών τομέων.

Τα βραβεία απονέμονται στις ακόλουθες οκτώ κατηγορίες και στο νικητή της κάθε κατηγορίας παραχωρείται χορηγία ύψους €400.000, δίπλωμα και αναμνηστικό έργο τέχνης:

  • Basic Sciences (Physics, Chemistry, Mathematics)
  • Biology and Biomedicine
  • Ecology and Conservation Biology
  • Information and Communication Technologies
  • Economics, Finance and Management
  • Music and Opera
  • Climate Change
  • Humanities and Social Sciences

Οι υποψήφιοι μπορούν να είναι άτομα ή ομάδες ανεξαρτήτου εθνικότητας καθώς και φορείς, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντικά αποτελέσματα στους πιο πάνω τομείς.

Δικαίωμα υπόδειξης υποψηφιότητας επιστημονικές ή καλλιτεχνικές εταιρίες, εθνικές/περιφερειακές ακαδημίες επιστημών ή τεχνών, ιδιωτικά και δημόσια ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, μουσεία επιστήμης, ωδεία, μουσικά σχολεία και άλλοι φορείς καθώς επίσης και προηγούμενοι νικητές των βραβείων και νικητές των βραβείων Νόμπελ. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από Επιστημονική Επιτροπή.

Η προθεσμία για την υπόδειξη των υποψηφιοτήτων είναι η 28η Ιουνίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία, καθώς και για τη διαδικασία υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη ιστοσελίδα: https://www.frontiersofknowledgeawards-fbbva.es/.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα