Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών: Διαβούλευση για τους Κανονισμούς Έναρξης και Λειτουργίας

Η Ιδρυτική Επιτροπή της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών έχει ανακοινώσει διαδικασία διαβούλευσης με σκοπό τη διαμόρφωση των Κανονισμών που θα διέπουν την έναρξη και τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Η Επιτροπή καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς των επιστημών, των γραμμάτων και τεχνών και τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνόλων των ερευνητικών και πανεπιστημιακών κέντρων της Κύπρου, να καταθέσουν γραπτώς τις απόψεις τους ώστε να υπάρχει δυνατότητα ευρύτερης συμμετοχής και συνεισφοράς στην τελική διαμόρφωση των Κανονισμών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διατυπώσουν γραπτώς τις απόψεις τους και να τις υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.

Tην Ιδρυτική Επιτροπή της Ακαδημίας αποτελούν οι: Λουκάς Χριστοφόρου, Χριστόφορος Πισσαρίδής, Κυριάκος Νικολάου και Βάσος Καραγιώργης.

Προσχέδιο Κανονισμών Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα