Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Ημερίδα «Marie Skłodowska-Curie Actions - IF», 27 Απριλίου 2018

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 οργανώνει Ημερίδα Πληροφόρησης με τίτλο «Marie Skłodowska Curie Actions - Individual Fellowships 2018». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2018 στη Δημοσιογραφική Εστία (Λεωφόρος ΡΙΚ 12 - 2120 Αγλαντζιά, Λευκωσία).

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί η ερευνητική κοινότητα της Κύπρου για θέματα που αφορούν στο Πρόγραμμα Εργασίας και τις σχετικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος «Marie Skłodowska Curie Actions - Individual Felloships» του Προγράμματος Ορίζοντας 2020.

Ομιλητές θα είναι ερευνητές οι οποίοι έχουν επιτύχει στη συγγραφή και αξιολόγηση προτάσεων καθώς και τα σχετικά Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου.

Η εγγραφή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν.

Ημερήσια Διάταξη

Δήλωση Συμμετοχής

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το έντυπο δήλωσης συμετοχής και το αποστείλετε στο ΙΠΕ το αργότερο μέχρι την 25η Απριλίου 2018 στο ΙΠΕ με τηλεομοιότυπο (22205001) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]).

Για επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αρμόδια Λειτουργό κα Γεωργία Κλεάνθους, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Marie Sklowdoska Curie Actions» του Προγράμματος Horizon 2020 για Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη της ΕΕ (Τηλ. 22205053, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα