Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Πρόσκληση στην Ενημερωτική Ημερίδα για το Ερευνητικό Κέντρο SESAME

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Διεθνές Διακυβερνητικό Ερευνητικό Κέντρο SESAME (Synchrotron–light Experimental Science and Applications in the Middle East) και ευκαιρίες δωρεάν πρόσβασης και συμμετοχής σε δραστηριότητες και προγράμματα του Κέντρου από Κυπριακούς ερευνητικούς φορείς, Κύπριους ερευνητές και επιχειρήσεις» διοργανώνεται την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, ώρα 09:30 - 13:00, στην αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών.

Το ερευνητικό Κέντρο SESAME, εδρεύει στην Ιορδανία και αποτελεί το πρώτο μεγάλο Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο στη Μέση Ανατολή, για τη διεξαγωγή πειραματικής έρευνας στις ιδιότητες των σωματιδίων και υλικών με εφαρμογή σε διάφορους τομείς της επιστήμης περιλαμβανομένων, της Ιατρικής, Βιολογίας, Φυσικής, Χημείας, Περιβάλλοντος, Γεωργίας και Αρχαιολογίας.

Οι κύριοι ομιλητές στην Ημερίδα, ο Διοικητικός Διευθυντής και ο Επιστημονικός Διευθυντής του SESAME,  θα  παρουσιάσουν το ιστορικό και την αποστολή του Κέντρου καθώς και τις εφαρμογές της ερευνητικής υποδομής στους διάφορους τομείς της επιστήμης. Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες πρόσβασης στο ερευνητικό Κέντρο και τις ευκαιρίες συμμετοχής σε κοινά προγράμματα έρευνας και εκπαίδευσης.  

Για το Πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, ηλεκτρονικά, στον ακόλουθο σύνδεσμο, μέχρι τις 18 Απριλίου 2018:   https://goo.gl/7WbzY7.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα