Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Info Day & Proposal Writing Workshop - SME Instrument

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020», το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία (2014 - 2020), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα και εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με το εργαλείο χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων SME Instrument.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του Executive Agency for Small and Medium Enterprises (EASME) καθώς και αξιολογήτρια/κριτής του εργαλείου SME Instrument, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το εργαλείο και θα δώσουν συμβουλές για μια πετυχημένη πρόταση. Ακολούθως τα στελέχη του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας που έχουν διορισθεί ως Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) θα παρουσιάσουν τα διάφορα μέρη της πρότασης με πρακτικές τεχνικές και συμβουλές για την συγγραφή της.

Σκοπός της ημερίδας είναι να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του SME Instrument για μια πετυχημένη πρόταση. Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά και ο αριθμός συμμετεχόντων προβλέπεται να μην υπερβαίνει τα είκοσι πέντε (25) άτομα.

Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι και 3 ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων και τη δυνατότητα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΠΕ (τηλ.: 22205050, email: [email protected]).

Agenda SME Instrument Info Day and Proposal Writing Workshop.docx

Δήλωση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου H2020_2018.doc


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα