Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Εκπαιδευτικό Εργαστήριο - Διαχείριση Έργων στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020», το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία (2014 - 2020), διοργανώνει εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση Έργων στο Πρόγραμμα ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020».

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία (Λεωφόρος ΡΙΚ 12 - 2120 Αγλαντζιά, Λευκωσία ) και θα διαρκέσει από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου οι συμμετέχοντας θα ενημερωθούν για τους κανόνες και τις διαδικασίες προετοιμασίας του συμβολαίου και διαχείρισης των ερευνητικών έργων που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων οικονομικής διαχείρισης.

Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας είναι τα ελληνικά και ο αριθμός συμμετεχόντων προβλέπεται να μην υπερβαίνει τα είκοσι πέντε (25) άτομα. Για την ημερήσια διάταξη του Εργαστηρίου πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι και 3 ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργαστήριο και τη δυνατότητα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΠΕ (τηλ.: 22205050, email: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα