Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

MSCA - Ind. Fellowships 2018: Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι οι ακόλουθοι Οργανισμοί ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν ερευνητές που επιθυμούν να υποβάλουν πρόταση στην Πρόσκληση “Marie Sklodowska Curie Actions- Individual Fellowships” (MSCA-IF-2018):

Σημειώνεται ότι η Πρόσκληση MSCA-IF-2018 έχει ως κύριο στόχο την υποστήριξη έμπειρων ερευνητών (κάτοχοι Διδακτορικού ή τουλάχιστον 4 χρόνια ερευνητικής εμπειρίας) προκειμένου να ενισχύσουν την καριέρα και τις δεξιότητές τους μέσω της κατάρτισης και τοποθέτησής τους για κάποιο χρονικό διάστημα σε άλλη χώρα. Οι Δράσεις έχουν οριζόντια (“bottom-up”) θεματολογία και είναι ανοικτές σε ερευνητές οποιασδήποτε εθνικότητας, δεδομένου ότι η έρευνα θα διεξαχθεί σε χώρα μέλος ή σε συνδεδεμένη χώρα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 12η Σεπτεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν την Ανοικτή Πρόσκληση στην Πύλη Συμμετεχόντων για το Πρόγραμμα Horizon 2020 καθώς και το σχετικό Guide for Applicants. Για εξειδικευμένη στήριξη και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου, κα Γεωργία Κλεάνθους (email: [email protected], τηλ: 22205053).

Δωρεάν Υπηρεσία Προεπισκόπησης Προτάσεων

Τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου θα προσφέρουν όπως και κάθε χρόνο τη δωρεάν υπηρεσία Προεπισκόπησης Προτάσεων που θα υποβληθούν για τη συγκεκριμένη Πρόσκληση. Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κειμενογραφικό έλεγχο, εισηγήσεις προετοιμασίας – σχεδιασμού της Πρότασης και επεξήγηση των απαιτήσεων των εντύπων, καθώς και εισηγήσεις για την προσέγγιση της συνολικής στρατηγικής και δομής της Πρότασης.

Για να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετικό αίτημα στα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής στο οποίο θα πρέπει να επισυνάπτεται και το προσχέδιο της πρότασης σε μορφή word, το αργότερο μέχρι τις 3 Αυγούστου 2018.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα