Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Παράταση - Έρευνα Ικανοποίησης Ερευνητών για τα Προγράμματα και Υπηρεσίες του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα να συμμετέχουν στην Έρευνα Ικανοποίησης Ερευνητών για τα Προγράμματα και Υπηρεσίες του, αποφάσισε όπως μεταθέσει την προθεσμία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων μέχρι την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι, η Έρευνα διενεργείται στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαρκή βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας των Προγραμμάτων και Υπηρεσιών του ΙΠΕ, και απευθύνεται σε ερευνητές και άλλους πελάτες του Ιδρύματος που συμμετέχουν στα Προγράμματα ή έλαβαν κάποιου είδους υπηρεσία από το Ίδρυμα. Η Έρευνα Ικανοποίησης Ερευνητών για τα Προγράμματα και Υπηρεσίες του ΙΠΕ, διενεργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και αφορά σε μια τυποποιημένη και γρήγορη διαδικασία μέτρησης της ικανοποίησης των ερευνητών/πελατών για το σύνολο των υπηρεσιών και του τρόπου παροχής τους, σε γενικό επίπεδο ή/και στοχευμένα για επιμέρους δραστηριότητες.

Η Έρευνα, η οποία είναι αυστηρά ανώνυμη, διενεργείται με την συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που αποτελείται από 6 ενότητες (29 ερωτήσεις κλειστού τύπου) και παράλληλα παρέχει την ευκαιρία για εισαγωγή σχολίων. Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Επιστημονικό Λειτουργό του ΙΠΕ κ. Μαρίνο Πορτοκαλλίδη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο 22205052.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία και στην ειλικρινή σας προσέγγιση.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα