Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Εκδήλωση ICT 2018: Imagine Digital - Connect Europe, 4-6 Δεκεμβρίου 2018, Βιέννη

To Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή της Εκδήλωσης ICT 2018: Imagine Digital - Connect Europe, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στις 4-6 Δεκεμβρίου 2018.

Κύριος στόχος της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις προτεραιότητες της ΕE και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον Τομέα Information and Communication Technologies (ICT) στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020. Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης θα διοργανωθούν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Conference, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλητές και συζητήσεις σχετικά με την ψηφιακή πολιτική της ΕE,
  • Exhibition στην οποία θα παρουσιάζονται ερευνητικά και καινοτόμα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από την ΕE,
  • Networking Sessions, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να παρουσιάσουν οι ίδιοι ιδέες για Προτάσεις και
  • Innovation and Startup Forums

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα της ΕE και να υποβάλουν ερωτήματα σε Εκπροσώπους της ΕE καθώς και σε μέλη Δικτύων Συνεργασίας χρηματοδοτούμενων Έργων.

Παράλληλα με την Εκδήλωση, θα διεξαχθεί και το ‘Face2Face Brokerage Event’ το οποίο συντονίζει όπως κάθε χρόνο το Δίκτυο Ideal-ist των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network. 

Στο πλαίσιο του Brokerage Event, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις δικτύωσης με Εκπροσώπους Φορέων από άλλες χώρες με κύριο σκοπό την εξασφάλιση συμμετοχής σε Δίκτυα Συνεργασίας για ετοιμασία Προτάσεων ενόψει των Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος Horizon 2020 που θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2018.

Εγγραφή
Για συμμετοχή στην Εκδήλωση ICT 2018: Imagine Digital - Connect Europe, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕE, ενώ για συμμετοχή στο Brokerage Event οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν ξεχωριστή εγγραφή η οποία προϋποθέτει:

  • την εγγραφή των συμμετεχόντων στην Εκδήλωση ICT 2018: Imagine Digital - Connect Europe και
  • την καταχώρηση Προφίλ Συνεργασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το άτομο, τον Οργανισμό που εκπροσωπεί και το είδος συνεργασίας που αναζητείται μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας συνδιοργανώνει το Brokerage Event, τόσο στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Δίκτυο Ideal-ist όσο και στο πλαίσιο του Enterprise Europe Network Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για να λάβουν χρηματοδότηση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω Συνάντηση Δικτύωσης μέσω του Προγράμματος «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης» (Participation in International Brokerage Events Brokerage Events). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με Υπηρεσία Υποστήριξης του ΙΠΕ - Helpdesk (email: [email protected], Τηλ. +35722205000).

Σημαντικές Ημερομηνίες
Καταληκτική Ημερομηνία Εγγραφής και Υποβολής Προφίλ Συνεργασίας: 2 Δεκεμβρίου 2018
Επιλογή Συναντήσεων: 21 Νοεμβρίου 2018
Διεξαγωγή Συναντήσεων Δικτύωσης: 4-6 Δεκεμβρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη για συμμετοχή στην Εκδήλωση και το Brokerage Event, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 (e-mail: [email protected], τηλ.: 22205020), την κα Γεωργία Παντελίδη, Επιστημονικό Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας (e-mail: [email protected], τηλ. 22205031) και την κα Νέδη Καφφά, μέλος της Θεματικής Ομάδας ICT του Enterprise Europe Network Cyprus ([email protected], τηλ.: 22205039). 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα