Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE

H Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE (JPI Urban Europe) καλεί ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση με τίτλο: Bridging the gap between research and practice: Ηow to more successfully involve entrepreneurs into the implementation process?. Το Εργαστήριο θα διοργανωθεί στις 11 - 12 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πορτογαλία από το Fundação para a Ciência e a Tecnologia και τον Δήμο του Cascais και στο πλαίσιο του θα παρουσιασθούν πρακτικά παραδείγματα σε θέματα αειφορίας και αστικής ανάπτυξης από την πόλη της Λισαβόνας και του Cascais. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η γεφύρωση του κενού μεταξύ έρευνας και πρακτικής, κυρίως όσον αφορά τα πιο κάτω θέματα: (α) match-making και συμμετοχή επιχειρήσεων σε έργα και (β) συνέχιση έργων, αξιοποίηση αποτελεσμάτων και προϊόντων: Πώς μπορούν να υποστηριχθούν τα έργα για να αναπτύξουν λύσεις και να τις διαθέσουν στην αγορά μετά το τέλος τους.

Η Πρόσκληση για την εκδήλωση είναι διαθέσιμη εδώ.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 12 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, καθώς και άλλες χώρες ως παρατηρητές.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα