Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Έκθεση «Cybertech Europe», 26-27 Σεπτεμβρίου 2018, Ρώμη

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το διάστημα 26-27 Σεπτεμβρίου 2018 στη Ρώμη η έκθεση «Cybertech Europe», μια εκ των σημαντικότερων εκθέσεων καινοτομίας στις τεχνολογίες του κυβερνοχώρου η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πληθώρας ειδικών και επαγγελματιών του τομέα.

Η έκθεση, η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, στελέχη δημοσίων οργανισμών, επενδυτές, νομικούς καθώς και σε επαγγελματίες από το χώρο των ΜΜΕ και του μάρκετινγκ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα, να ενημερωθούν για νέες καινοτομίες και λύσεις τεχνολογίας και να δημιουργήσουν δίκτυα για επιχειρηματική συνεργασία. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να επικεντρωθεί στις παγκόσμιες κυβερνοαπειλές καθώς και στις νέες στρατηγικές και καινοτομίες προς αντιμετώπισή τους, εμπλέκοντας μια σειρά επιμέρους τομέων όπως η έρευνα και η καινοτομία, οι μεταφορές, η άμυνα και ασφάλεια, οι τηλεπικοινωνίες, η υγεία και η οικονομία. Επιπρόσθετα, στο πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνονται παράλληλα εργαστήρια, διαλέξεις και ομιλίες από εκατό και πλέον διακεκριμένους ομιλητές. Στο χώρο της έκθεσης, ταυτόχρονα με τα περίπτερα των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν,  θα λειτουργήσει ειδικό περίπτερο για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν απευθύνονται στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο στα τηλέφωνα: 22357635/6.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα