Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Πρόσκληση - Συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων στο Web Summit 2018

Tο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και ο Invest Cyprus δίνουν την ευκαιρία σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) να συμμετάσχουν στο δημοφιλές φόρουμ Web Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Νοεμβρίου 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φόρουμ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας, το οποίο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή εκατοντάδων νεοφυών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι των νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από επικεφαλής πετυχημένων επιχειρήσεων και να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς επενδυτές.

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης, το ΙΠΕ και ο Invest Cyprus προσφέρουν υποστήριξη (περιλαμβανομένης χρηματικής) σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κατάλληλο στάδιο ανάπτυξης και ωριμότητας, να συμμετάσχουν στο Web Summit με σκοπό να αναζητήσουν δυνητικούς επενδυτές και άλλους συνεργάτες, οι οποίοι θα τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν  στη διεθνή αγορά.

Στις νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα προσφερθεί το εισιτήριο εισόδου (αξίας €850) στο Web Summit 2018 για ένα εκπρόσωπό τους καθώς και ποσό €900 (εφάπαξ ποσό) για κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής του.

Για την επιλογή των νεοφυών επιχειρήσεων, των οποίων θα υποστηριχθεί η συμμετοχή στο Web Summit 2018, θα πραγματοποιηθεί κοινή διαδικασία ΙΠΕ και Invest Cyprus.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.f6s.com/pitch4websummit18 μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2018. Η επιλογή και ανακοίνωση των νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν θα πραγματοποιηθεί αρχές Οκτωβρίου 2018.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κ. Γιώργο Χρίστου ([email protected]) ή κ. Μάριο Γιωργούδη ([email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα