Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Μαθητικοί Διαγωνισμοί ΜΕΡΑ και ΤΕΚΕ 2018-2019

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προκηρύσσουν τους Διαγωνισμούς «Μαθητές και Μαθήτριες στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2018-2019» και «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση ΤΕΚΕ 2018-2019». Οι Διαγωνισμοί εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» των Προγραμμάτων «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του ΙΠΕ.

Ομάδες μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών καλούνται να υποβάλουν Δηλώσεις Συμμετοχής για σκοπούς υλοποίησης ερευνητικών εργασιών και τεχνικών μελετών - κατασκευών και για διεκδίκηση τιμητικών διακρίσεων, χρηματικών βραβείων και εκπαιδευτικού ταξιδιού (London International Youth Science Forum - LIYSF) στο Λονδίνο.

Οι Ερευνητικές Ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στους Διαγωνισμούς θα πρέπει να παραστούν στα εκπαιδευτικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία και Λεμεσό αντίστοιχα, για να τύχουν ενημέρωσης και κατάρτισης γύρω από τον τρόπο υλοποίησης της ερευνητικής εργασίας, τεχνικής μελέτης και κατασκευής.

Οι Προσκλήσεις Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής των Διαγωνισμών και όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, τις καταληκτικές ημερομηνίες και τα βραβεία που θα απονεμηθούν, καθώς και τα απαραίτητα έντυπα βρίσκονται διαθέσιμα πιο κάτω και στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας IRIS εδώ.

Σημειώνεται ότι, έχει παραχωρηθεί παράταση στην προθεσμία για υποβολή δηλώσεων συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και αυτή έχει οριστεί ως η 14η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διαγωνισμός ΜΕΡΑ:

κα Ελεάνα Γαβριήλ, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, [email protected], +35722205046 και κα Γεωργία Παντελίδη, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, [email protected], +35722205031

Διαγωνισμός TEKE:

κα Κωνσταντίνα Μακρή, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, [email protected], +35722205054 και κ. Μαρίνος Φωτιάδης, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, [email protected], +35722205048.

 

Διαγωνισμός ΜΕΡΑ

Πρόσκληση

Παράρτημα Ι - Δήλωση Συμμετοχής

Παράρτημα ΙΙ - Ερευνητική Εργασία

Παρουσίαση ΜΕΡΑ - κα Γαβριήλ

Παρουσίαση ΜΕΡΑ - κα Βλάμη

Παρουσίαση ΜΕΡΑ - κ. Χαραλάμπους

 

Διαγωνισμός ΤΕΚΕ

Πρόσκληση

Παράρτημα Ι - Δήλωση Συμμετοχής

Παράρτημα ΙΙ - Τεχνική Μελέτη

Παρουσίαση ΤΕΚΕ - κα Μακρή

Παρουσίαση ΤΕΚΕ - κ. Κουτσίδης


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα