Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Webinar: «Evaluation Process: Interview with an Evaluator»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών δράσεων για το Πρόγραμμα Horizon 2020, διοργανώνει Webinar την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, στις 12:00 το μεσημέρι webinar με θέμα ‘Evaluation Process: Interview with an Evaluator’.

Περιεχόμενο

Στόχος του Webinar είναι να δοθεί η ευκαιρία στην κυπριακή ερευνητική κοινότητα να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία αξιολόγησης Προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020 μέσα από την εμπειρία του έμπειρου αξιολογητή, Δρ. John O’ Flaherty (Technical Director, The National MicroElectronics Application Centre, Ireland). Στο πλαίσιο του Webinar, θα γίνει σύντομη παρουσίαση από τον κ. O'Flaherty και θα ακολουθήσει συνέντευξη του Αξιολογητή από την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Λειτουργό του ΙΠΕ και Εθνικό Σημείο Επαφής για τα Προγράμματα European Research Council, Future and Emerging Technologies και Information and Communication Technologies του Προγράμματος Horizon 2020.

Το Webinar θα επικεντρωθεί, μεταξύ άλλων, στα ακόλουθα:

  • συμβουλές για τη συγγραφή της πρότασης με βάση την εμπειρία του Αξιολογητή,
  • στοιχεία που κάνουν τις Προτάσεις να ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες,
  • δυνατά και αδύνατα σημεία Προτάσεων.

Σημειώνεται ότι γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική ενώ οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν ερωτήσεις που θα ήθελαν να θέσουν στον Αξιολογητή τόσο εκ των προτέρων όσο και κατά τη διάρκεια του Webinar.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Webinar απευθύνεται σε άτομα με σχετική εμπειρία στη συγγραφή και υποβολή προτάσεων σε εθνικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο (7ο ΠΠ ή/και ΟΡΙΖΟΝΤΑ 2020).

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως συμπληρώσουν το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2018.

Σύνδεση

Για τη συμμετοχή απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή σας. Ο σύνδεσμος για πρόσβαση στο Webinar θα σταλεί στους συμμετέχοντες που έχουν εγγραφεί στις 22 Οκτωβρίου 2018 ενώ συστήνεται όπως οι συμμετέχοντες επισκεφθούν το σχετικό σύνδεσμο 10 λεπτά πριν την έναρξη του Webinar.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Webinar και τη δυνατότητα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου (τηλ.: 22205020, email: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα