Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ενημερωτική Ημερίδα Euraxess: Opportunities for Organisations in Cyprus to Join the Network

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Επικεφαλής Οργανισμός (Bridgehead Organisation) του Ευρωπαϊκού Δικτύου EURAXESS οργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Euraxess - Researchers in Motion” – Opportunities for Organisations to Join the Network». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2018 (αντί στις 4 Δεκεμβρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί) στις 10:00 πμ - 12:30 μμ, στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η κα Kitty Fehringer, Συντονίστρια του EURAXESS Services Network (παρουσίαση μέσω διαδικτύου) και από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης ο κ. Δημήτρης Σανόπουλος, Συντονιστής του Έργου EURAXESS TOP IV.

Περιεχόμενο: Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει παρουσίαση των ωφελημάτων και υποχρεώσεων που έχουν οι φορείς που γίνονται μέλη του Δικτύου EURAXESS ως Service Centers, καθώς επίσης και της δυνατότητας συμμετοχής Κυπριακών Οργανισμών στο Εθνικό Δίκτυο EURAXESS.

Γλώσσα Ημερίδας: Ελληνική/Αγγλική

Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στην εν λόγω Ημερίδα είναι χωρίς χρέωση και η εγγραφή γίνεται με την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Πληροφορίες: Για πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αρμόδια Λειτουργό κα Γεωργία Κλεάνθους (τηλ. 22205053, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).  


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα