Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Webinar «Inclusive Urban Public Space» της JPI URBAN EUROPE

Η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού (ΠΚΠ) URBAN EUROPE διοργανώνει στις 7 Δεκεμβρίου, 13:00-14:00 CET, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο Inclusive Urban Public Space”.

To webinar εντάσσεται στη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων Urban Lunch Talks, που αποτελούν προάγγελο της ανακοίνωσης της αναθεωρημένης Στρατηγικής Ατζέντας Έρευνας και Καινοτομίας (SRIA 2.0) στις Βρυξέλλες, η οποία προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο 2019. Η SRIA 2.0 υιοθετεί μια προσέγγιση βασισμένη στα διλήμματα, αναγνωρίζοντας τέσσερα συγκεκριμένα αστικά διλήμματα που θα διερευνηθούν στο πλαίσιο των σεμιναρίων.

Στο πλαίσιο του πρώτου αυτού webinar θα διερευνηθεί το αστικό δίλημμα της δημιουργίας και χρήσης ανοικτού δημόσιου χώρου. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η κα Cissi Askwall, CEO, του ΜΚΟ Public & Science.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 14 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σλοβενία, Σουηδία και Φιλανδία και άλλες χώρες ως παρατηρητές (Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία).

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο: Invitation.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα