Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Webinar JPI URBAN EUROPE “Digital Transitions in Urban Governance - The Dilemma”

Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο “Digital Transitions in Urban Governance - The Dilemma” διοργανώνει η  Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού (ΠΚΠ) URBAN EUROPE, στις 14 Δεκεμβρίου 2018, 13:00-14:00 CET.

To webinar ανήκει στη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων Urban Lunch Talks, που αποτελούν προάγγελο της ανακοίνωσης της αναθεωρημένης Στρατηγικής Ατζέντας Έρευνας και Καινοτομίας (SRIA 2.0) στις Βρυξέλλες τον Φεβρουάριο 2019. Η SRIA 2.0 υιοθετεί μια προσέγγιση βασισμένη στα διλήμματα, αναγνωρίζοντας τέσσερα συγκεκριμένα αστικά διλήμματα που θα διερευνηθούν στο πλαίσιο των σεμιναρίων.

Στο πλαίσιο του δεύτερου αυτού webinar θα διερευνηθεί το αστικό δίλημμα της ψηφιοποίησης στην αστική διακυβέρνηση. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η κα Cissi Askwall, CEO, του ΜΚΟ Public & Science.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 14 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σλοβενία, Σουηδία και Φιλανδία και άλλες χώρες ως παρατηρητές (Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία).

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο εδώ.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα