Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

JPI Urban Europe Policy Conference 2019

Η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE (JPI Urban Europe) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο Συνέδριο Πολιτικής με τίτλο: “Urban Transitioning - A Joint Adventure. Το Συνέδριο αφορά εμπλεκόμενους σε θέματα Αστικής Αειφορίας, όπως πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, δημάρχους και εκπροσώπους πόλεων, επιχειρηματίες, ερευνητές, εκπροσώπους ΜΚΟ κλπ.

Το Συνέδριο θα διοργανωθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2019 στις Βρυξέλλες (Committee of the Regions), ενώ θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες δικτύωσης στις 11 και 13 Φεβρουαρίου 2019 (Walkshops, Urban Europe Research Alliance - UERA, Making Cities Work projects kick-off meeting, Positive Energy Neighbourhoods (PENs) stakeholder meeting). Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι η ανακοίνωση της επικαιροποιημένης Στρατηγικής Ατζέντας Έρευνας και Καινοτομίας  (Strategic Research and Innovation Agenda 2.0) του JPI Urban Europe.

Η Πρόσκληση για το Συνέδριο είναι διαθέσιμη εδώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου εδώ. Σημειώνεται ότι, το ΙΠΕ δεν καλύπτει το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 14 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, καθώς και άλλες χώρες ως παρατηρητές.

 

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα