Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Πρόσκληση Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων: Βραβείο Jeantet-Collen for Translational Medicine 2020

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την ανοικτή Πρόσκληση Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων για το Βραβείο Jeantet-Collen 2020 του Ινστιτούτου Louis Jeantet. Το βραβείο θα απονεμηθεί σε άτομα με δραστηριοποίηση στο ερευνητικό πεδίο Translational Medicine και στοχεύει στην ενεργή προώθηση υλοποίησης καινοτόμων ερευνών στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η υπόδειξη υποψηφιοτήτων γίνεται ηλεκτρονικά και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι στις 22 Φεβρουαρίου 2019

Σημειώνεται ότι το βραβείο αποτελεί κίνητρο για συνέχιση υφιστάμενων έργων και διεξαγωγή περαιτέρω καινοτόμων ερευνών από τους βραβευθέντες και όχι αναγνώριση προηγούμενων επιτευγμάτων. Επιπλέον, στόχος είναι η έρευνα να αποφέρει αποτελέσματα με δυνατότητα άμεσης πρακτικής εφαρμογής στην καταπολέμηση ασθενειών που επηρεάζουν την ανθρωπότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα πιο πάνω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν τα Standing Rules για το Βραβείο ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Επιστημονικής Επιτροπής μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα