Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Πρόσκληση για Εγγραφή Εμπειρογνωμόνων στο Δίκτυο PRIMA

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Δικτύου PRIMA η οποία έχει αναρτηθεί στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS, η Γραμματεία του Δικτύου PRIMA έχει ετοιμάσει μια «Πρόσκληση για Εμπειρογνώμονες» για εμπειρογνώμονες οι οποίοι θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση των προτάσεων PRIMA 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το σύνδεσμο http://prima-med.org/wp-content/uploads/2019/01/Call-for-expressions-of-interest-Experts-.pdf  και να εγγραφούν στον κατάλογο των εμπειρογνωμόνων PRIMA έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Επιπρόσθετα, στην ιστοσελίδα του PRIMA περιλαμβάνεται τμήμα με τίτλο «Register as an expert», όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο online πρότυπο, στο οποίο ζητούνται προσωπικά, διοικητικά και επιστημονικά δεδομένα ενώ χρειάζεται να αναρτηθεί λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα