Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ideal-ist Full Proposal Check Events, 27-28 Φεβρουαρίου 2019

Το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή Information and Communication Technologies (ICT) στο Πρόγραμμα Horizon 2020, Ideal-ist διοργανώνει Full Proposal Check Event. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2019 στις Βρυξέλλες και το Όσλο αντίστοιχα και αφορούν στην αξιολόγηση ολοκληρωμένων Προσχεδίων Προτάσεων που αναμένεται να υποβληθούν για τις Προσκλήσεις ICT του Προγράμματος Horizon 2020 με καταληκτική ημερομηνία την 28η Μαρτίου 2019.

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν για έλεγχο θα ελεγχθούν από έμπειρους αξιολογητές, οι οποίοι θα κληθούν να παρέχουν σχόλια και εισηγήσεις για βελτίωση στους Συντονιστές Έργων (ΣΕ) στο πλαίσιο επιτόπιων συναντήσεων. Επιπλέον, παράλληλα με τις εκδηλώσεις, θα διοργανωθεί και εξ αποστάσεως αξιολόγηση (Remote Evaluation), όπου η συζήτηση μεταξύ των αξιολογητών και των ΣΕ θα γίνεται μέσω διαδικτύου.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε ηλεκτρονική εγγραφή στον ειδικό σύνδεσμο που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η 15η Φεβρουαρίου 2019.

Σημειώνεται ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα περάσουν από προκαταρκτικό έλεγχο από το Δίκτυο Ideal-ist και οι ΣΕ που θα κληθούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση θα ενημερωθούν σχετικά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δικτύου Ideal-ist ή να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (τηλ.: 22205020, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα