Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Το ΙδΕΚ στηρίζει τη συμμετοχή φοιτητών στο Reflect Festival

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) υποστηρίζει το Reflect Festival και θα διαθέσει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων εισόδου στο Reflect Festival, σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.

Το Reflect Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στη Λεμεσό, το διάστημα 09 - 10 Μαΐου 2019 και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό φεστιβάλ στη Νότιας Ευρώπη και τη Μέσης Ανατολή. Το Φεστιβάλ θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση θεμάτων σε τεχνολογίες αιχμής όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η επαυξημένη πραγματικότητα, το blockchain κ.ά. και έχει στόχο να διευκολύνει τη μεταφορά τεχνολογίας και τη δικτύωση μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και ερευνητών με διεθνείς εταιρείες και επενδυτές. Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται εισηγήσεις από πέραν των 60 ομιλητών από 30 διαφορετικές χώρες και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πέραν των 1000 συμμετεχόντων. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδας του: www.reflectfest.com καθώς και στην ιστοσελίδα: www.0100conferences.com/09-may-2019-limassol-2019.html.

Για να διεκδικήσουν τα δωρεάν εισιτήρια εισόδου, οι φοιτητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] μέχρι τις 8 Μαΐου 2019 μια σύντομη παράγραφο, περιγράφοντας το κίνητρο της συμμέτοχής τους στο Φεστιβάλ καθώς και το προσδοκώμενο όφελος.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα