Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Εργαστήρι ERC Starting Grant 2020, 26 Ιουνίου 2019, Λευκωσία

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) διοργανώνει δίωρο εργαστήρι με τίτλο «ERC Starting Grant 2020: Ανοικτή Συζήτηση για την Ετοιμασία Πετυχημένων Προτάσεων». Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2019 στη Δημοσιογραφική Εστία (Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά) στη Λευκωσία και θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι τις 12:00.

Περιεχόμενο

Στόχος του εργαστηρίου είναι η παρουσίαση της νέας πρόσκλησης ERC Starting Grant 2020 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Οκτωβρίου 2019 καθώς και της εμπειρίας του καθηγητή Μάριου Αβρααμίδη (Πανεπιστήμιο Κύπρου) τόσο ως ERC Starting Grantee αλλά και ως ERC Starting Grant Panel Member για την αξιολόγηση ερευνητικών προτάσεων. 

Ομάδα Στόχος

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ερευνητές με 2 έως 7 έτη ερευνητικής εμπειρίας από την απόκτηση του διδακτορικού τους τίτλου (eligibility period cut-ff dates: 1η Ιανουαρίου 2013 με 31 Δεκεμβρίου 2017) που θέλουν να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο της πρόσκλησης ERC Starting Grant 2020 που στοχεύει στη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων με μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης την αριστεία.

Δηλώσεις συμμετοχής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή εδώ το αργότερο μέχρι τις 24 Ιουνίου 2019.

Σημειώνεται ότι το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (Τηλ.: 22205020, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα