Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Ημερίδα για την πράσινη καινοτομία και για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας

Συνέδριο με θέμα «Designing Climate Ecosystems» και ημερίδα ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) διοργανώνει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 αντίστοιχα στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ομιλητές από τη Γαλλία, την Αυστραλία, το Ισραήλ και άλλες χώρες, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στον σχεδιασμό οικοσυστημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη κλιματική καινοτομία. Αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η κοινότητα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) θα παρουσιάσει τις τρέχουσες δραστηριότητές της στην Κύπρο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους εθνικούς φορείς σχετικά με τους πιθανούς τομείς ανάπτυξης συνεργασίας.

Οργανισμοί και ανεξάρτητα μέλη από τον επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό τομέα, καθώς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν και στις δύο αυτές εκδηλώσεις, να γνωρίσουν από κοντά μέλη των Κοινοτήτων Καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT Knowledge Innovation Communities (KICs), όπως το Climate-KIC και να λάβουν μέρος στις συζητήσεις.

Στους ομιλητές των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από την Κύπρο και το εξωτερικό, ανάμεσά τους οι: Χάρης Γεωργιάδης, Υπουργός Οικονομικών, κα Ανδρούλα Βασιλείου, Πρώην Επίτροπος Υγείας και πρώην Επίτροπος Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κα Θέμις Χριστοφίδου, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Alice Fiser, Επικεφαλής Σχέσεων του EIT, κ. Φίλιππος Πατσαλής, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Έρευνας, Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, κ. Κυριάκος Κόκκινος, Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας, κ. Kirsten Dunlop, CEO του Climate-KIC, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Δήμαρχος Λευκωσίας, κ.ά.

Η εγγραφή στις εκδηλώσεις είναι χωρίς χρέωση και η προμήθεια των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέχρι τις 19 Ιουνίου 2019 μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Για το Συνέδριο στις 26 Ιουνίου 2019 (14:00-19:00): http://bit.do/eSB9o

Για την Ημερίδα στις 27 Ιουνίου 2019 (09:30-16:00): http://bit.do/eSB9F 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Λάμπρο Γιωρκάτζη στο τηλέφωνο: 2276 2683 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα