Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Researchers Unplugged! Unplugged Sessions στο Researchers’ Night 2019

Το European Researchers’ Night αποτελεί την ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας την οποία διοργανώνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σε συνεργασία με ακαδημαϊκά, ερευνητικά ιδρύματα και άλλους φορείς της Κύπρου. Για το 2019, η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία και το κοινό κάθε ηλικίας θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με Κύπριους/ιες ερευνητές/ριες και το έργο τους, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα καλεί όλους τους ερευνητές και ερευνήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα unplugged live sessions που θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς να υποβάλουν σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να:

  • απασχολούνται σε ακαδημαϊκά, ερευνητικά ιδρύματα και άλλους φορείς με δραστηριότητες έρευνας και καινοτομίας,
  • παρουσιάσουν μουσικό πρόγραμμα unplugged (με τη χρήση βασικών μουσικών οργάνων και φωνής χωρίς τη χρήση ενισχυτών) διάρκειας 15-20 λεπτών ανά άτομο/ομάδα,
  • διευθετήσουν οι ίδιοι την εξασφάλιση και μεταφορά μουσικών οργάνων στο χώρο.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε περιορισμός ως προς το είδος μουσικής (ελληνικό και ξένο ροκ, έντεχνο, ποπ, μπλουζ, τζαζ, κ.ά.) ενώ το Ίδρυμα θα παρέχει στήριξη για τον ήχο και το φωτισμό. Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, θα δοθεί προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙδΕΚ, κα Λίτσα Κουντουρίδου (email: [email protected], τηλ. 22205020).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα