Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Διαγωνισμός επικοινωνίας STEAME

Στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή 2019 θα διοργανωθεί ο πρώτος διαγωνισμός επικοινωνίας STEAME (Cyprus STEAME Communication Competition 2019) ο οποίος αφορά στην προφορική επικοινωνία θεμάτων από τις Θετικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες, Μαθηματικά, Επιχειρηματικότητα (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics, Entrepreneurship).

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες 18 και άνω, οποιασδήποτε ειδικότητας, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν θέματα STEAME μέσα σε 3 λεπτά με πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα επιστημονικά κατανοητό τρόπο, ώστε να είναι ακριβή και σαφή ως προς το περιεχόμενο και να γίνονται εύκολα αντιληπτά από μη ειδικούς.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και οργανώνεται από τους οργανισμούς Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ, European Association of ERASMUS Coordinators, European Association of Career Guidance, με συνδιοργανωτές το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας. Συνεργάτες είναι διάφοροι οργανισμοί και πανεπιστήμια από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο διαγωνισμός καθώς και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία στις 26-27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Βραδιάς του Ερευνητή 2019.

Ο/η νικητής/τρια του Κυπριακού διαγωνισμού STEAM θα κερδίσει θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό «European STEAME Communication Competition 2020» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 11-15 Μαρτίου 2020.

Πληροφορίες, κανονισμούς, προθεσμίες και διαδικτυακή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.astucon.eu.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα