Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ενημερωτικές δραστηριότητες Δικτύου ENRICH

Το Δίκτυο ENRICH διοργανώνει το διάστημα Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου 2019 σειρά δραστηριοτήτων με σκοπό την γνωριμία και ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με φορείς από την Κίνα.

 

ENRICH in China Annual Funding Forum 2019, October 2nd 2019, Brussels (EBN)

To “Annual Funding Forum 2019” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που σχετίζονται με τη συνεργασία Ευρώπης-Κίνας, που αφορούν τόσο τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και τις επιχειρήσεις. Οι εμπειρογνώμονες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα προσφέρουν πληροφόρηση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία οι επιχειρήσεις και οι ερευνητές θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στη διαχείριση κεφαλαίων και θα παρουσιαστούν ακόμα νομικές, διοικητικές και διαχειριστικές πτυχές.

Πληροφορίες: http://www.china.enrichcentres.eu/event/annual-funding-forum-2019

 

Webinar: “E-commerce in Europe and China, September 12th 2019

Το ENRICH στην Κίνα διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10:15 CET, με θέμα το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη σημασία του για την κινεζική οικονομία. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα το οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας και τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσετε τα τελευταία χρόνια. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με τις ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ Κίνας-Ευρώπης στα σχετικά θέματα.

Πληροφορίες: http://www.china.enrichcentres.eu/event/webinar-e-commerce-in-europe-and-china

 

ENRICH in China Matchmaking Tour to China in Chengdu and Shenzhen, November 2019

Το ENRICH στην Κίνα διοργανώνει περιοδεία δικτύωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις Chengdu και Shenzhen από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019. Η αποστολή θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αναπτύξουμε επαφές με σημαντικές κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας και ερευνητικά ινστιτούτα. Η αποστολή θα παρέχει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο Hi-Tech Fair, στο Shenzhen (μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες τεχνολογικής συνεργασίας στον κόσμο).

Πληροφορίες: http://www.china.enrichcentres.eu/event/enrich-in-china-matchmaking-tour-november-2019


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα