Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

JPI Urban Europe: Webinar: “Urban Lunch Talks #7: From Test to Success”

Η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού URBAN EUROPE (JPI Urban Europe) διοργανώνει το 7ο  Webinar της σειράς “Urban Lunch Talks” με τίτλο “From Test to Success”, το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:00-14:00 CET.

Το Webinar “From Test to Success” θα διερευνήσει τι ακριβώς σημαίνει η επιτυχία στο πλαίσιο των Urban Living Labs και του πειραματισμού σε αστικά θέματα και πως μπορεί να επιτευχθεί. To Webinar θα διεξαχθεί από ομιλητές από τις ΗΠΑ, την Νότια Αμερική και την Ανατολική Ευρώπη που θα μοιρασθούν τις εμπειρίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 14 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, καθώς και άλλες χώρες ως παρατηρητές.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα