Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Εξ αποστάσεως εργασία του ΙδΕΚ

Την απόφαση για εξ αποστάσεως εργασία έλαβε το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) την οποία εφαρμόζει όπου είναι δυνατό, από σήμερα 16 Μαρτίου μέχρι τις 10 Απριλίου 2020.

 

Στα πλαίσια της τηλεργασίας του προσωπικού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Ιδρύματος, καλούμε όλους τους πελάτες όπως απευθύνουν γραπτώς τα ερωτήματα που αφορούν στα προγράμματα του ΙδΕΚ μέσω της διαδικτυακής πύλης https://iris.research.org.cy/#/

Για διευκρινήσεις/ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένα έργα που συμμετέχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αρμόδιο Επιστημονικό Λειτουργό που χειρίζεται το έργο.

Τέλος, για γενικά ερωτήματα παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] η στο τηλέφωνο: +357 22205000.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά, ωστόσο  για την ομαλότερη εξυπηρέτηση των πελατών, προτείνουμε όπως χρησιμοποιείτε αυτή τη μορφή επικοινωνίας μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις.

Για πρόσθετα ερωτήματα που αφορούν επιμέρους δραστηριότητες του ΙδΕΚ μπορείτε να απευθύνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ακόλουθες διευθύνσεις:

Διαγωνισμοί ΜΕΡΑ/ΤΕΚΕ:

[email protected]

[email protected]

 

Βραβεία:

[email protected]

 

Χορηγίες:

[email protected]

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα