Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διεθνής Συνάντηση Δικτύωσης «[email protected]»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή της Συνάντησης Δικτύωσης «[email protected]» που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Αγροτικής Έκθεσης (International Agriculture Fair) το Νόβι Σάντ της Σερβίας στις 16 Μαΐου 2016.

Στόχος της Συνάντησης που απευθύνεται σε οργανισμούς που επιθυμούν να γνωρίσουν συνεργάτες και να δικτυωθούν με απώτερο σκοπό την δημιουργία συνεργασιών και την επαφή με καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα των τροφίμων.

Οι τομείς στους οποίους αναφέρεται η συνάντηση είναι:

    Παραγωγοί και έμποροι τροφίμων
    Γεωργικός εξοπλισμός και μηχανήματα
    Χημικά για την γεωργία
    Συσκευασίες
    Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
    Εξοπλισμός θερμοκηπίων και επεξεργασίας
    Εφαρμοσμένη επιστήμη και έρευνα
    Καινοτόμες Τεχνολογίες στη Γεωργία

Συναφώς αναφέρεται ότι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου «Enterprise Europe Network» και αποτελεί μηχανισμό πληροφόρησης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των κυπριακών επιχειρήσεων. Το Δίκτυο «Enterprise Europe Network» έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στην προσπάθειά τους να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους και την ικανότητά τους για καινοτομία. Το Δίκτυο απαρτίζεται από περισσότερα από 600 σημεία επαφής / οργανισμούς σε περίπου 40 χώρες. Το ΙΠΕ συντονίζει τις δραστηριότητες του Κυπριακού Κέντρου.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη Συνάντηση υπάρχουν στην ιστοσελίδα

http://agrob2b.talkb2b.net/

Για τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Νέδη Καφφά (τηλ:22205039, e-mail: [email protected]).

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα