Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διεθνής Συνάντηση Δικτύωσης «Business Rendez-Vous Ostrava 2016»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή της Διεθνούς Συνάντησης Δικτύωσης «Business Rendez-Vous Ostrava 2016» που θα λάβει χώρα στην Οστράβα, στη Τσεχία στις 25 Μαΐου 2016 με καταληκτική ημερομηνία εγγραφής την 1η Μαΐου 2016.

Στόχος των συναντήσεων που απευθύνονται σε εταιρείες, πανεπιστήμια, ερευνητικούς οργανισμούς είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν συνεργάτες από άλλες χώρες και να δημιουργηθούν οι συνέργειες για συνεργασία στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, σύναψη συμφωνιών καθώς και για την μεταφορά τεχνολογίας μεταξύ των συμμετέχοντων στους τομείς της Μηχανικής, της Μεταλλουργίας, της εξόρυξης και των κατασκευών. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://b2bharmo.com/RV2016/.

Συναφώς αναφέρεται ότι οι δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, το οποίο συντονίζεται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας είναι η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των κυπριακών επιχειρήσεων, μέσα από τη διεθνοποίησή τους και τη μεταφορά τεχνολογίας. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου είναι μέλος του Enterprise Europe Network, που αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με περισσότερους από 600 οργανισμούς-μέλη σε 50 και πλέον χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Περισσότερα για το Κέντρο και τις υπηρεσίες του μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: http://www.bsccyprus.org.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής, υποβολή του επιχειρηματικού προφίλ, τη διευθέτηση των συναντήσεων καθώς και για τις υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας Δρ. Δημήτρη Ευαγόρου (τηλ: 22205034, e-mail: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα