Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διεθνής Συνάντηση Δικτύωσης «Euronaval 2016 Business Meetings» 19-21 Οκτωβρίου 2016, Παρίσι, Γαλλία

Το μεγαλύτερο Δίκτυο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη Enterprise Europe Network, στο οποίο μετέχει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, διοργανώνει το διάστημα 19-21 Οκτωβρίου 2016 στο Παρίσι, Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων για ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών και μεταφορά τεχνολογίας στον τομέα της ναυτικής τεχνολογίας.

Η Εκδήλωση με τίτλο «Euronaval 2016 Business Meetings», απευθύνεται σε επιχειρήσεις και φορείς από το χώρο της έρευνας και της καινοτομίας, προσφέροντάς τη δυνατότητα διευθέτησης κατ’ ιδίαν συναντήσεων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για αναζήτηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και διερεύνηση πιθανών επιχειρηματικών συνεργασιών. Στα βασικά θέματα της Εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι αμυντική τεχνολογία στην ναυτιλία, περιβαλλοντικά θέματα σε σχέση με την ναυτιλία, οι μεταφορές και οι υποδομές, η ναυτιλιακή ασφάλεια και η έρευνα και η μηχανική.

Οι συμμετέχοντες στην Εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν τις συναντήσεις τους με άλλες επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ειδικά σχεδιασμένου ηλεκτρονικού εργαλείου και να λάβουν το εξατομικευμένο πρόγραμμα συναντήσεών τους. Η εγγραφή και η συμμετοχή στην Εκδήλωση έχει κόστος €150 για τους επισκέπτες ενώ για τους εκθέτες συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2016 μέσω του ιστοχώρου: http://www.euronaval2016businessmeetings.com.

Η Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων «Euronaval 2016 Business Meetings» περιλαμβάνεται στον κατάλογο εκδηλώσεων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης». Στόχος του εν λόγω Προγράμματος είναι η ενίσχυση της διεθνούς δικτύωσης των κυπριακών φορέων και η διεύρυνση των ευκαιριών τους για συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες, η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών και η μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστοχώρο του Ιδρύματος στη διεύθυνση: http://www.research.org.cy/EL/news/3978.html.

Η Εκδήλωση Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Έκθεσης «EURONAVAL 2016» που διοργανώνεται μεταξύ 17 και 21 Οκτωβρίου 2016 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα της ναυτικής τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σχετική ιστοσελίδα στη διεύθυνση: http://euronaval.fr/.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα