Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Πρόσβαση σε κεφάλαια κινδύνου: Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Χάγη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Οικονομικών της Ολλανδίας και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων διοργανώνουν συνέδριο με θέμα «Innovative Enterprise - Finding ideas from Europe». Το συνέδριο θα διοργανωθεί στη Χάγη της Ολλανδίας το διάστημα 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2016 και διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ολλανδικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρουσία του ευρωπαίου Επιτρόπου για την έρευνα, την επιστήμη και την καινοτομία κ. Κάρλος Μοέδας και ανώτατων στελεχών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, στο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια και συναντήσεις δικτύωσης για θέματα όπως είναι τα χρηματοδοτικά προϊόντα, οι επενδύσεις και το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο (πολιτικές, εποπτεία και ρυθμιστικό πλαίσιο).

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφόρηση για αριθμό δανειακών προϊόντων όπως το InnovFin, το ευρωπαϊκό επενδυτικό πρόγραμμα για την υποστήριξη της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και για άλλες μορφές εναλλακτικής χρηματοδότησης, να ακούσουν τις εμπειρίες επιχειρηματιών και οργανισμών  έρευνας και να λάβουν συμβουλές από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, οι οποίες θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους στην υποβολή των αιτήσεων τους.

Το συνέδριο απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, ενδιάμεσους χρηματοδοτικούς φορείς, ερευνητικούς οργανισμούς και συμβούλους.

Η διαδικασία εγγραφών έχει ήδη αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά και να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.innoventerprise.eu/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα