Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «Technology Cooperation Days 2018» 24-26 Απριλίου 2018, Αννόβερο, Γερμανία

Το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κόσμο Enterprise Europe Network, στο οποίο μετέχει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), διοργανώνει το διάστημα 24 με 26 Απριλίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας εκδήλωση διεθνούς δικτύωσης για ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών και μεταφορά τεχνολογίας. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις νέες εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών παραγωγής και συγκεκριμένα στις ευφυείς τεχνολογίες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών.

Η εκδήλωση με τίτλο «Technology Cooperation Days 2018», απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ιδρύματα, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα για μεταφορά τεχνολογίας, εξεύρεση ερευνητικών συνεργατών για συμμετοχή σε έργα έρευνας και ανάπτυξης καθώς και αναζήτηση πιθανών επιχειρηματικών συνεργασιών.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με άλλες επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ειδικά σχεδιασμένου ηλεκτρονικού εργαλείου και να λάβουν το εξατομικευμένο πρόγραμμα συναντήσεών τους. Το κόστος για εγγραφή και συμμετοχή στην εκδήλωση ανέρχεται στα €119 ενώ όσοι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους πριν την 15η Φεβρουαρίου 2018 μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να διευθετήσουν τις συναντήσεις τους μέχρι τις 9 Απριλίου 2018 μέσω του ιστοχώρου: https://technologycooperationdays2018.b2match.io/home.

Η εκδήλωση δικτύωσης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Hannover Messe» που διοργανώνεται μεταξύ 23-27 Απριλίου 2018 στο Αννόβερο της Γερμανίας και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο τομέα των τεχνολογιών παραγωγής στον κόσμο, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας και της παραγωγής. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σχετική ιστοσελίδα στη διεύθυνση: http://www.hannovermesse.de/home.

Η εκδήλωση διεθνούς δικτύωσης «Technology Cooperation Days 2018», περιλαμβάνεται στον κατάλογο εκδηλώσεων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης». Στόχος του εν λόγω Προγράμματος είναι η ενίσχυση της διεθνούς δικτύωσης των κυπριακών φορέων και η διεύρυνση των ευκαιριών τους για συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες, η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών και η μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστοχώρο του Ιδρύματος στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy/#/calls (Πρόγραμμα «Participation in International Brokerage Events/B2B-Events/0617»).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα