Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διεθνές Συνέδριο «Enabling the 5G EcoSphere», 9-10 Νοεμβρίου 2016, Ρώμη

Διεθνές Συνέδριο με θέμα ‘Enabling the 5G EcoSphere’ διοργανώνει το 5G Infrastructure Association (Public-Private Partnership) σε συνεργασία με την ΕΕ, στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2016 στη Ρώμη.

Η πρόσκληση για το Συνέδριο είναι ανοικτή σε όλη την ερευνητική κοινότητα με δραστηριοποίηση στα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G) με κύριο στόχο την ενημέρωσή της για τα αποτελέσματα των Έργων που χρηματοδοτήθηκαν μέχρι στιγμής στο πλαίσιο των Προσκλήσεων που ανακοίνωσε από κοινού με την Ε.Ε. το 5G PPP στο πλαίσιο της Θεματικής Περιοχής Information and Communication Technologies (ICT) του Προγράμματος Horizon 2020. Επιπλέον, στόχος της Εκδήλωσης είναι και η δημιουργία διαλόγου για την πρόοδο στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας στα δίκτυα 5G καθώς και την εφαρμογή τους σε διάφορα πεδία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο Συνέδριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου. Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος συμμετοχής τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 (e-mail: [email protected], τηλ.: 22205020).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα