Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «Mobile World Congress Brokerage Event 2017», 27-28 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου 2017, Βαρκελώνη

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου και Έκθεσης «Mobile World Congress 2017» το Δίκτυο Enterprise Europe Network διοργανώνει την Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «MWC 2017 Brokerage Event». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου 2017 στη Βαρκελώνη, Ισπανία.

Συνέδριο και Έκθεση «Mobile World Congress 2017»

Το Συνέδριο και Έκθεση «Mobile World Congress (MWC)» αποτελεί μία από τις κορυφαίες συναντήσεις της βιομηχανίας κινητών συσκευών διεθνώς, η οποία διοργανώνεται από το GSM Association (www.gsma.com). Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2016 προσέλκυσε πέραν των 101.000 επισκεπτών από 204 χώρες.

To Συνέδριο MWC 2017 θα διαρκέσει από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 02 Μαρτίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο MWC 2017 βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημη Ιστοσελίδα του Συνεδρίου: www.mobileworldcongress.com.

«MWC 2017 Brokerage Event»

Η Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «MWC Brokerage Event» διοργανώνεται εδώ και αρκετά χρόνια στο πλαίσιο του Συνεδρίου MWC 2017, προσφέροντας στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες στο Συνέδριο τη δυνατότητα διευθέτησης στοχευμένων προσωπικών συναντήσεων για εξεύρεση συνεργατών και δημιουργία διεθνών επαφών για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Εκδήλωσης Δικτύωσης «MWC 2016 Brokerage Event» συμμετείχαν 401 επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί από 33 χώρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν πέραν των 1.700 προσωπικών συναντήσεων δικτύωσης.

Η διαδικασία συμμετοχής στην Εκδήλωση «MWC 2017 Brokerage Event» είναι η ακόλουθη:

Εγγραφή του ενδιαφερόμενου προσώπου / οργανισμού μέσω της ιστοσελίδας της Εκδήλωσης: https://www.b2match.eu/mwc2017.

Υποβολή προφίλ συνεργασίας με περιγραφή της προσφοράς ή αναζήτησης συνεργασίας. Τα προφίλ δημοσιεύονται σε πίνακα, ο οποίος αναρτάται στην Ιστοσελίδα της εκδήλωσης και ενημερώνεται σε συνεχή βάση.

Οι συμμετέχοντες επιλέγουν τα προφίλ των προσώπων και οργανισμών, με τους οποίους ενδιαφέρονται να συναντηθούν.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης διευθετούν για τους ενδιαφερόμενους συναντήσεις διάρκειας 25 λεπτών με τους αντίστοιχους οργανισμούς. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πριν από την εκδήλωση το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις μέρες 27-28 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου 2017 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης εντός του εκθεσιακού χώρου του MWC 2017 (Fira Gran Via, Barcelona - Hall 5, in Congress Square CS50).

Σημειώνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα για συμμετοχή μόνο ενός (1) εκπροσώπου ανά επιχείρηση / Οργανισμό, ενώ η συμμετοχή επενδυτικών και περιφερειακών Οργανισμών θα είναι δυνατή μόνο κατά την τελευταία μέρα της Εκδήλωσης Δικτύωσης. Επιπρόσθετα, για την επιβεβαίωση της συμμετοχής στην Εκδήλωση Δικτύωσης απαιτείται η διευθέτηση τουλάχιστον δύο (2) συναντήσεων με εταιρείες / Οργανισμούς από χώρες του εξωτερικού.

Το κόστος συμμετοχής στην Εκδήλωση ανέρχεται σε €310. Οι συμμετέχοντες που θα διευθετήσουν περισσότερες από δύο (2) συναντήσεις με εταιρείες / Οργανισμούς από χώρες του εξωτερικού θα λαμβάνουν ένα (1) δωρεάν εισιτήριο για τον Εκθεσιακό Χώρο του Συνεδρίου.

Καταληκτική Ημερομηνία για εγγραφή και υποβολή προφίλ: 10 Φεβρουαρίου 2017.

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Εκδήλωσης (https://www.b2match.eu/mwc2017) ή να επικοινωνούν με το ΙΠΕ (κα Μάρσια Τριλλίδου, Τηλ. 22 205071, Email: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα