Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «Future Match 2017» στo πλαίσιo της Έκθεσης «CeBIT 2017», 20-24 Μαρτίου 2017, Αννόβερο, Γερμανία

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «CeBIT 2017» το Δίκτυο Enterprise Europe Network διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «Future Match 2017». Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20-24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο, Γερμανία.

Έκθεση CeBIT

Η έκθεση CeBIT διοργανώνεται σε ετήσια βάση στο Ανόβερο και αποτελεί την κορυφαία έκθεση για Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών διεθνώς. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2016 προσέλκυσε περίπου 200.000 επισκέπτες και πολύ μεγάλο αριθμό εκθετών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πέραν των 400 start-up επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση βρίσκονται αναρτημένες στην Ιστοσελίδα: http://www.cebit.de.

“Future Match 2017”

Η Εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης «Future Match» διοργανώνεται από το 1999 στο πλαίσιο της έκθεσης CeBIT, προσφέροντας στους εκθέτες και τους επισκέπτες τη δυνατότητα διευθέτησης προσωπικών συναντήσεων για εξεύρεση συνεργατών και δημιουργία διεθνών επαφών για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία. Σημειώνεται ότι το πλαίσιο της εκδήλωσης Future Match 2016 συμμετείχαν 227 επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί από 35 χώρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν πέραν των 1.000 προσωπικών συναντήσεων δικτύωσης.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι το Πρόγραμμα της εκδήλωσης του 2017 θα περιλάβει και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας στο πεδίο των ΤΠΕ, σε θέματα χρηματοδότησης για δραστηριότητες έρευνας και καινοτομίας, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για start-up επιχειρήσεις.

Η διαδικασία συμμετοχής στην Εκδήλωση «Future Match 2017» είναι η ακόλουθη:

  • Εγγραφή του ενδιαφερόμενου προσώπου / οργανισμού μέσω της ιστοσελίδας της Εκδήλωσης: https://www.b2match.eu/futurematch2017.
  • Υποβολή προφίλ συνεργασίας με περιγραφή της προσφοράς ή αναζήτησης συνεργασίας. Τα προφίλ δημοσιεύονται σε πίνακα, ο οποίος αναρτάται στην Ιστοσελίδα της εκδήλωσης και ενημερώνεται σε συνεχή βάση.
  • Οι συμμετέχοντες επιλέγουν τα προφίλ των προσώπων και οργανισμών, με τους οποίους ενδιαφέρονται να συναντηθούν.
  • Οι διοργανωτές της εκδήλωσης διευθετούν για τους ενδιαφερόμενους συναντήσεις διάρκειας 30 λεπτών με τους αντίστοιχους οργανισμούς. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πριν από την εκδήλωση το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων.
  • Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις μέρες 20-24 Μαρτίου 2017 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης «Fu­ture Match 2017» εντός του εκθεσιακού χώρου της CEBIT.

Το κόστος εγγραφής στην Εκδήλωση ανέρχεται σε 110€ + ΦΠΑ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και εισιτήρια εισόδου για την Έκθεση CeBIT. Οι εγγεγραμμένοι Εκθέτες στην CEBIT 2017 λαμβάνουν 50% έκπτωση επί του κόστους εγγραφής για την Εκδήλωση Δικτύωσης. Επιπρόσθετα, δυνητικοί αγοραστές, χρήστες ή και εταίροι συνεργασίας από πεδία εκτός των ΤΠΕ (π.χ. υγεία, ενέργεια, υλικά, μηχανική, αυτοκίνηση, κ.α.), οι οποίοι αναζητούν προϊόντα, υπηρεσίες ή τεχνογνωσία στο πεδίο των ΤΠΕ, μπορούν να συμμετέχουν στην Εκδήλωση Δικτύωσης ΔΩΡΕΑΝ, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Προώθησης BUYER κατά την εγγραφή.

Καταληκτική Ημερομηνία για εγγραφή και υποβολή προφίλ: 7 Φεβρουαρίου 2017.

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Εκδήλωσης ή να επικοινωνούν με το ΙΠΕ (κα Μάρσια Τριλλίδου, Τηλ. 22 205071, Email: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα