Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Ενημερωτική Ημερίδα και Εκδήλωση Δικτύωσης σε θέματα Μεταφορών, 13 Δεκεμβρίου 2017, Βρυξέλλες

Tο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή Ενημερωτικής Ημερίδας που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 13 Δεκεμβρίου 2017 στις Βρυξέλλες σε σχέση με τη Θεματική Περιοχή  «Smart, green and integrated transport» του Προγράμματος «Ορίζοντας 2020».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ενημερωτική Hμερίδα καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο https://ec.europa.eu/inea/en/news-events/events/horizon-2020-transport-info-day. Για την Ημερήσια Διάταξη της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, από τις 14:30 μέχρι τις 18:30, θα διοργανωθεί από τα Εθνικά Σημεία Επαφής και Εκδήλωση Δικτύωσης (Brokerage Event). Για εγγραφή στην εκδήλωση δικτύωσης μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.b2match.eu/h2020transportcall2018/.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδιο Λειτουργό του Ιδρύματος και Εθνικό Σημείο Επαφής για τη Θεματική Περιοχή «Smart, green and integrated transport», κα Ελεάνα Γαβριήλ στο τηλέφωνο 22 205046 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα