Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Horizon 2020 for the Circular Economy and Transforming Industry, 9 Οκτωβρίου, Βαρσοβία

Το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κόσμο, Enterprise Europe Network, στο οποίο μετέχει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), συνδιοργανώνει στις Οκτωμβρίου 2019 στη Βασοβία, το Horizon 2020 for the Circular Economy and Transforming Industryτο οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Centre for Innovation and Technology Transfer Management of Warsaw University of Technology.

Η εκδήλωση δικτύωσης της εκδήλωσης, απευθύνεται στην ερευνητική κοινότητα, σε ενεργούς μεταδιδακτορικούς ερευνητές και σε καινοτόμες ΜΜΕ , οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και επιστήμονες με τεράστια εμπειρία που εργάζονται σε παρόμοια πεδία, να δημιουργήσουν νέες διασυνδέσεις και ενδεχόμενες συνεργασίες στους τομείς της νανοτεχνολογίας, της ενέργειας, του περιβάλλοντος, κτλ.

Βασικός στόχος της συνάντησης είναι:

  • Γνωριμία, η δικτύωση και η δημιουργία δικτιών για συνεργασία σε ερευνητικές προτάσεις του Ορίζοντα 2020 και Ορίζοντα Ευρώπη.
  • Υποστήριξη από τα δίκτυα των Εθνικών Σημείων Επαφής
  • Παρουσίαση νέων τεχνολογιών
  • Πληροφόρηση απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η εγγραφή και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 2 Οκτωμβρίου 2019 μέσω του ιστοχώρου: https://ceti-h2020.b2match.io/

Η εκδήλωση διεθνούς δικτύωσης «Horizon 2020 for the Circular Economy and Transforming Industry», περιλαμβάνεται στον κατάλογο εκδηλώσεων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης». Στόχος του εν λόγω Προγράμματος είναι η ενίσχυση της διεθνούς δικτύωσης των κυπριακών φορέων και η διεύρυνση των ευκαιριών τους για συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες, η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών και η μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστοχώρο του Ιδρύματος στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy/#/calls (Πρόγραμμα «Participation in International Brokerage Events/B2B-Events/0617»).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας κο Σταύρο Καμπανέλλα, στο τηλέφωνο: 22205056 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα