Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Smart City 2019 Brokerage Event, 19-20 Νοεμβρίου 2019, Βαρκελώνη, Ισπανία

Το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κόσμο, Enterprise Europe Network, στο οποίο μετέχει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), διοργανώνει στις 19-20 Νοεμβρίου 2019 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας,  το Smart City 2019 Brokerage Event, στο πλαίσιο του Smart City Expo World Congress.  

Η εκδήλωση δικτύωσης απευθύνεται στην επιχειρηματική και ερευνητική κοινότητα, σε ενεργούς μεταδιδακτορικούς ερευνητές και σε καινοτόμες ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και επιστήμονες με τεράστια εμπειρία που εργάζονται σε παρόμοια πεδία, να δημιουργήσουν νέες διασυνδέσεις και ενδεχόμενες συνεργασίες στους τομείς

Η εγγραφή και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του ιστοχώρου: https://smartcity2019.b2match.io/.

Η εκδήλωση διεθνούς δικτύωσης «Smart City 2019», περιλαμβάνεται στον κατάλογο εκδηλώσεων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης». Υπενθυμίζεται πως αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να γίνονται τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Στόχος του εν λόγω Προγράμματος είναι η ενίσχυση της διεθνούς δικτύωσης των κυπριακών φορέων και η διεύρυνση των ευκαιριών τους για συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες, η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών και η μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστοχώρο του Ιδρύματος στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy/#/calls  (Πρόγραμμα «Participation in International Brokerage Events/B2B-Events/0617»).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo Λειτουργό του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας κo Σταύρο Καμπανέλλα, στο τηλέφωνο: 22205056 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα