Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Μαθητικοί Διαγωνισμοί ΜΕΡΑ και ΤΕΚΕ 2019-2020

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, προκηρύσσει, όπως κάθε χρονιά, τους Διαγωνισμούς «Μαθητές και Μαθήτριες στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» και «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ».

Οι Διαγωνισμοί ΜΕΡΑ και ΤΕΚΕ αποτελούν μέρος του Προγράμματος «ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ» του Ιδρύματος και προκηρύσσονται σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης (ΚΕΕΑ) του Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Κεντρικός σκοπός των Διαγωνισμών είναι η επαφή των μαθητών/μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και των εκπαιδευτικών τους, με τις επιστημονικές ερευνητικές διαδικασίες, την καινοτομία και την τεχνολογία. Μέσα από τους Διαγωνισμούς επιδιώκεται η ανάπτυξη μιας πρώτης επαφής των μαθητών/μαθητριών με την έρευνα και η διέγερση της δημιουργικότητας και εφευρετικότητάς τους.

Στους Διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν μαθητικές ομάδες, εκπαιδευτικοί και ερευνητές/ερευνήτριες.

Η καταληκτική ημερομηνία για Δηλώσεις Συμμετοχής είναι η 1η  Νοεμβρίου 2019.

 

Διαγωνισμός ΜΕΡΑ

Πρόσκληση

Παράρτημα Ι - Δήλωση Συμμετοχής

Παράρτημα ΙΙ - Βεβαιώσεις

Παράρτημα ΙΙΙ - Ερευνητική Εργασία
 

Διαγωνισμός ΤΕΚΕ

Πρόσκληση

Παράρτημα Ι - Δήλωση Συμμετοχής

Παράρτημα ΙΙ - Βεβαιώσεις

Παράρτημα ΙΙΙ - Τεχνική Μελέτη

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διαγωνισμός ΜΕΡΑ:

κα Ελεάνα Γαβριήλ, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, [email protected], +35722205046 και κ. Άγγελος Ντάντος, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, [email protected], +35722205033.

Διαγωνισμός TEKE:

κα Κωνσταντίνα Μακρή, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, [email protected], +35722205054 και κ. Μαρίνος Φωτιάδης, Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, [email protected], +35722205048.

 

Παρουσιάσεις Εργαστηρίων ΜΕΡΑ 2019-2020

Παρουσίαση Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, κα Ελεάνα Γαβριήλ

Παρουσίαση Παραδοτέων Έργου, κα Σοφία Βλάμη - Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Παρουσίαση για τη Διαδικασία Αξιολόγησης, Καθ. Λεωνίδας Κυριακίδης - Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παρουσιάσεις Εργαστηρίων TEKE 2019-2020

Παρουσίαση Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, κα Κωνσταντίνα Μακρή

Παρουσίαση για τη Διαδικασία Επιστημονικής Διερεύνυσης και Διαδικασίας Αξιολόγησης, κ. Γιώργος Κουτσίδης, Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΜΕ) Σχεδιασμού και Τεχνολογίας


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα