Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Πρόσκληση Δήλωσης Ενδιαφέροντος για ενοικίαση κτίριου για στέγαση των γραφείων του ΙδΕΚ

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας ζητά την υποβολή Δήλωσης Ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση κτίριο στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας για σκοπούς στέγασης του Ιδρύματος Το συνολικό εμβαδόν του χώρου του κτιρίου εκτιμάται σε 1.300 - 1700 τ.μ. περίπου.

Η μέγιστη διάρκεια ενοικίασης θα είναι επτά (7) έτη με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για επιπλέον επτά (7) έτη. Το κτίριο πρέπει να είναι έτοιμο για παράδοση κατά προτίμηση πριν την 1η Μαΐου 2020 συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων, διαμορφώσεων που θα συμφωνηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας το Έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΙδΕΚ/ΚΤΙΡΙΟ/001/2019 καθώς επίσης και τα απαραίτητα Πιστοποιητικά,  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τη Δήλωση Ενδιαφέροντος και τα απαραίτητα Πιστοποιητικά στο κιβώτιο προσφορών του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας στη Λεωφόρο Στροβόλου 123, 2042 Λευκωσία, όχι αργότερα από τις 4 Ιουνίου 2019.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα